Jan Peter Witteveen 

Functie : Hovenier

Werkzaam bij Gildengroen sinds : Juni 2018

Ik ben geboren op 20 juni 1985 in Apeldoorn op de Veluwe, daar heb ik tot mijn 29ste jaar gewoond.
In mijn jeugdjaren woonde ik op een hobbyboerderij met een grote bloemen en grote groente tuin.
Mijn opa was altijd in de tuin bezig. Hij kweekte het eenjarige goed altijd zelf op en de kuipplanten in zijn tuinkastje.
In 2006 had ik mijn opleiding tot bloemist afgerond, helaas was daar weinig werk in te vinden en ben ik in het hoveniersvak gerold. Dit beviel mij heel goed en ben de BBL opleiding gaan volgen aan het Groenhorstcollege in Velp. Deze opleiding heb ik de 1e 2 jaar in de avond gevolgd en het laatste jaar overdag.
Veel werkervaring opgedaan in de particuliere sector en groot groen bedrijven. Ieder bedrijf met zijn eigen specialiteit. Het particuliere werk past erg goed bij mij.
Het contact met klanten en mijn vakkennis overbrengen vindt ik erg leuk om te doen. En haal hier tevens mijn voldoening uit.
Sinds juni 2018 werk ik bij GildenGroen. Ik voel me hier helemaal op mijn plek. De manier van werken binnen het bedrijf spreekt mij erg aan. Er wordt goed nagedacht over duurzaamheid en milieu. We werken veel met accu gereedschap, wat naast prettig en rustig werken is, tevens goed is voor het milieu. Geen zware machines geen uitlaatgassen  en veel minder geluid. In 1 woord: ” GOÉD GEREEEDSCHAP IS HET HALVE WERK ”