Cora Achterberg

Samen met mijn man Marcel Achterberg runnen wij het bedrijf vanaf 2001 met passie voor het vak. Naast ons bedrijf hebben wij vier vindingrijke kinderen.

Marcel is de vakman. Tot in de uiterste details heeft hij kennis van het hoveniersvak. we noemen hem ook wel “de wandelende encyclopedie”! Marcel ontwerpt tuinen en legt deze aan met veel zorg en aandacht! Mijn passie ligt bij de bedrijfsvoering. Ik zorg ervoor dat alles achter de schermen top verloopt. Dan heb ik het niet over de administratie…dat besteden we uit.

Bedrijfsproces, planning, PenO, marketing, communicatie, innovaties op alle fronten, uitstraling, website, social media etc… Door gebruik te maken van nieuwe technieken zorgen we ervoor dat het voor de klant in alle opzichten er perfect uitziet en het proces soepel verloopt. Naast Marcel en mij hebben wij een geweldig team om ons heen. Jong en enthousiast, welke zorgt voor een professionele en ongedwongen sfeer!

Daarnaast houden wij nauw contact met Overheden, Waterschap, gemeenten om ism organisaties zoals NL Greenlabel en Operatie Steenbreek, ervoor te zorgen dat we de omgeving meer vergroenen. Samen met als missie: Bouwen aan een duurzame en circulaire leefomgeving voor ons allemaal.