Thomas Achterberg

Functie: n.v.t.

Werkzaam bij Gildengroen sinds: n.v.t.

Hallo mijn naam is Thomas Achterberg, tweede zoon van Marcel en Cora Achterberg. Als kleine jongen ben ik vaak in contact gekomen met de natuur. Dit vooral doordat ik vanaf mijn zevende al op scouting heb gezeten en daar veel buiten ben, daar moet mijn passie voor groen begonnen zijn.

Mijn VMBO heb ik voltooid bij Christelijk College Groevenbeek, waar ik de laatste 2 jaar het vakkenpakket Groen deed. Hier leerde ik meer over de groene sector en de opties die deze loopbaan gaven. Hierna heb ik mijn studie voortgezet bij de sport en beweging opleiding. Deze heb ik tot 2022 gevolgd waarna ik stopte met deze opleiding, omdat ik erachter kwam dat het niks voor mij was om in deze sector te werken.

Vanaf september 2023 ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding: Auto technicus. Ik wil met deze opleiding hetzelfde pad als mijn broer volgen en bij Van Amersfoort Racing gaan werken. In de tussentijd hou ik mij vooral bezig met sporten en werken. Ik vind het vooral leuk om in de zomer lekker in de tuin bezig te zijn en tijdens die tijd ben ik het meest te zien in mijn GildenGroen-shirt.