Alle geslaagden gefeliciteerd!

Trots op onze medewerkers en dat willen we graag met u delen! Iedereen is geslaagd voor BHV en een aantal medewerkers heeft het Certificaat bediener hoogwerker ontvangen. Marcel en Jan Peter hebben allebei een Certificaat Onderhoud Dak en Gevelgroen gehaald.

Groene daken en groene gevels zijn niet meer weg te denken uit het stedelijk gebied. De afgelopen jaren zijn vele projecten met uiteenlopende oppervlaktes en technieken gerealiseerd. Deze projecten geven hierbij invulling aan onderwerpen als het voorkomen van hittestress (klimaatadaptatie), het afvangen van fijnstof en het bevorderen van de biodiversiteit. Hoveniers krijgen steeds vaker de vraag om deze unieke projecten te onderhouden.

Het onderhouden van een daktuin/groendak of een groene gevel vraagt echter om specifieke kennis/expertise. Deze training richt zich op het onderhouden van deze unieke groene projecten.

Groene daken en groene gevels leveren op verschillende manieren een belangrijke bijdrage aan onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en een veilige bebouwde woon- en leefomgeving. Een groen dak of groene gevel moet onderhouden worden door een goed opgeleide professional.
Marcel Achterberg en Jan Peter Witteveen hebben beiden het examen voor Veilig werken op hoogte en Medewerkers groene daken en gevels onderhoud positief afgerond. (uitgegeven door Stichting Groenkeur)