Zonnepark aankleding

Afgelopen maanden hebben wij gewerkt aan het vergroenen rondom het aangelegde Zonnepark op de Bloesemlaan in opdracht van TP Solar.
24 mei is de opening zodat gezien kan worden wat er is gerealiseerd en het geheel tevens in verbinding staat met de natuur.

Uitnodiging
Eind 2022 realiseerde TPSolar een zonnepark op een perceel aan de Bloesemlaan in Zeewolde. Met 15.282 zonnepanelen wordt er op deze plek nu ongeveer 8,5 megawattpiek aan groene stroom opgewekt. Dit staat gelijk aan het gemiddelde jaarverbruik van zo’n 2.500 huishoudens.

Naast het opwekken van groene stroom heeft het zonnepark oog voor de natuur en voor de biodiversiteit.

Dit wordt o.a. gedaan door het inzaaien van bloem- en kruidenrijk grasland, om zo de leefruimte van wilde insecten zoals bijen te vergroten.

Meer informatie over het zonnepark kunt u vinden op: www.tpsolar.nl/bloesemlaan.

Wilt u zelf komen kijken en ervaren hoe een duurzaam energieproject werkt? Kom dan naar de officiële opening van Zonnepark Bloesemlaan!  Op woensdag 24 mei a.s. wordt Zonnepark Bloesemlaan officieel feestelijk geopend. Wij nodigen u graag uit om deze opening bij te wonen! 

Op woensdag 24 mei a.s. wordt Zonnepark Bloesemlaan officieel feestelijk geopend. Wij nodigen u graag uit om deze opening bij te wonen!

De eerste 30 bezoekers ontvangen van een duurzame goodiebag.

  • Wanneer:                 Woensdag 24 mei 2023
  • Tijd:                             16:00 – 18:00 uur
  • Locatie:                      Zonnepark Bloesemlaan
  • Adres:                        Bloesemlaan 5, Zeewolde

Praktische informatie

Op woensdag 24 mei a.s. is de officiële opening en leidt TPSolar geïnteresseerden graag rond op Zonnepark Bloesemlaan. Het ontvangst inclusief de officiële openingshandeling zal vanaf 16:00 uur zijn.

Na het ontvangst starten verschillende rondleidingen over het gehele terrein, tussen de zonnepanelen en de groenstroken door. Zorg voor goede (wandel)schoenen en een lange broek.

TPSolar geeft u tijdens deze rondleiding graag toelichting over zonne-energie en hoe het zonnepark een bijdrage kan leveren aan het stimuleren van de biodiversiteit. Elke vraag die u heeft kunt u tijdens de wandeling aan ons stellen.

Tijdens de opening wordt eten en drinken verzorgd. Wij hopen uiteraard op een zonnige dag, maar zullen ook rekening houden met mogelijk slecht weer.

Extra aanwijzingen m.b.t. parkeren

Rondom het zonnepark is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

Mocht u met de auto komen, dan willen wij u vriendelijk verzoeken om rekening te houden met de buurt. Wij zullen ter plekke instructies geven.

Aanmelden

Om een inschatting te hebben van hoeveel mensen aanwezig zijn op de feestelijke opening, vragen wij iedereen om zich aan te melden.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: Manou Kuik: manou.kuik@TPSolar.nl
Of te bellen naar 023 741 01 44, of per post naar: TPSolar Nederland B.V., Melbournestraat 9 unit 7, 1175RM in Lijnden.

Graag tot ziens op woensdag 24 mei!