Flevolandse zakenvrouwen

In de vorige nieuwsbrief vertelden we dat Cora Achterberg genomineerd is voor de Flevolandse zakenvrouw categorie MKB. Na een heel traject met o.a. pitchtraining, voornamelijk in “wat is jou rol binnen de organisatie” was op 9 juni de verkiezingsavond. Ondanks de zenuwen heeft ze het geweldig gedaan op het podium en wist ze haar verhaal als een ware beleving over te brengen op het publiek.

Haar pitch kunt u hier lezen.

Jitha van Staveren werd de winnaar. Samen met Nicole Smits werd het voor Cora de 2e plaats.

Bij de uitslag werd verteld door Burgemeester Gerrit-Jan Gorter, juryvoorzitter:
‘Cora heeft ons meegenomen om diverse projecten te bekijken. Hierin was direct haar enthousiasme naar personeel en haar kijk op het werk te zien. Cora is het stevige fundament van de VOF. Zij is van de structuur: “Zo gaan we het doen”. In de sector is zij een goed voorbeeld en heeft kennis van zaken en samenwerking. Zij is de aanpakker en kijkt vanuit breder perspectief. Ze is sociaal bewogen en betrokken bij de lokale gemeenschap. Zij zorgt voor de continue lijn in het bedrijf. Ze heeft oog voor de ontwikkelingsmogelijkheden en kansen voor medewerkers, hierin is ook Cora haar betrokkenheid als werkgever terug te zien. De focus van het bedrijf ligt op Zeewolde en omgeving. Ook was er betrokkenheid bij het Floriade Paviljoen. Cora is betrokken met een duidelijk verhaal en visie voor het bedrijf.’

Een kleine indruk van de avond is te zien op: