Gerda heeft een nieuwe baan

Zoals bij jullie bekend heeft Gerda een paar jaar geleden haar carrièreswitch gemaakt. Vanuit haar teamleiderschap bij de Boni naar Hovenier. Al weer bijna 2 jaar geleden heeft ze haar opleiding voor Assistent hovenier afgerond en is ze nu aan de slag met de laatste loodjes voor de opleiding Hovenier, welke ze eind september hoopt af te ronden. Sinds begin 2021 is Gerda werkzaam bij GildenGroen en met de jaren haar kennis opgedaan binnen het hoveniersvak en is meer duidelijk waar haar talent ligt. Per 1 augustus is zij niet meer werkzaam bij GildenGroen en aan de slag bij een hoveniersbedrijf welke werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zal hen begeleiden met haar kennis en kunde. Een ontzettend leuke uitdaging en natuurlijk wensen wij haar heel veel succes met haar nieuwe baan.