NL Greenlabel: Elkaar ontmoeten op de Floriade en je kan stemmen!

De afgelopen weken zijn er verschillende rondleidingen georganiseerd door NL Greenlabel. Hierbij hebben Marcel en Gerda vertelt over de aanleg en de gekozen beplanting bij  de 3 aangelegde panden rondom het Natural Pavilion, Exploded View en Mycelium, dit aangevuld door Nico Wissing, welke de ontwerpen heeft gerealiseerd.

Het Natural Pavilion, welke laat zien hoe we als samenleving natuurinclusie kunnen wonen, werken en leven, is genomineerd voor diverse prijzen. Voor de internationale architectuurprijs kan gestemd worden via de volgende links: prijzen DETAIL & DEZEEN (Categorie SUSTAINABLE BUILDING).

Dank alvast voor uw stem!

Natuurlijk is er voor u ook nog alle gelegenheid om de Floriade te bezoeken. Dit kan nog t/m 9 oktober 2022. Veel plezier!