Tuin & Klimaat route 2 & 9 september, doe je mee!

De Tuin & Klimaat Route is een platform speciaal voor iedereen die interesse heeft in het verduurzamen van de tuin, balkon of openbare plekken.

Heb jij een duurzame tuin en wil je meedoen? Meld deze dan aan.

Ervaringen van je ‘buren’
Uit het hele land staan mooie voorbeelden op de website van de tuinenklimaatroute. Bij deze voorbeelden kun je terecht voor inspiratie of het stellen van een vraag. Druk op de ’stel een vraag’-knop en komt direct in contact met de eigenaar van de tuin. Bekijk duurzame tuinen bij jou in de buurt en gebruik de filters aan de linkerkant om voorbeelden te zoeken.

Wil jij ook meedoen?
Heb jij in je tuin maatregelen toegepast, zoals het opvangen van regenwater, bestrating vervangen door planten of is je tuin een ware oase voor bijen en vlinders? Deel je tuin dan op de website en inspireer anderen. Je kunt je tuin enkel op de website plaatsen om zo online anderen te inspireren, maar je kunt ook zelf meedoen aan de Tuin & Klimaat Route en je tuin of balkon openstellen voor bezoekers. Daarover ontvang je vanzelf bericht als je tuin online staat.
Kijk op de website Tuin & Klimaat Route voor meer informatie.