NL Greenlabel Businessevent

Zoals jullie wellicht weten zijn wij aangesloten bij NL Greenlabel. De aanjagers voor een natuurinclusieve leefomgeving!

Dit keer vond het Businessevent plaats in The Awarehouse in Scherpenzeel. Waarbij het thema was: ‘Markt maken, doen we samen!”. Als Duurzaamste hovenier van Nederland is het belangrijk om ons te voeden met informatie van partners en leveranciers welke onze visie en missie dragen.

Bij NL Greenlabel zien we dat hier de neuzen dezelfde kant op staan en we met elkaar bouwen aan een toekomstbestendige leefomgeving. Wat er dan speelt in de markt en hoe we onze bedrijfsvoering hierop aan kunnen laten sluiten zijn issues welke zijn besproken tijdens deze dag: een keynote lezing van Lodewijk Hoekstra, panelgesprek van “Achtertuin tot Omgevingsweg, Lezing van Kim van der Leest over het project werklandschappen van de Toekomst en de te ontwikkelen inspiratiedatabase met ruimte voor partneroplossingen, netwerken en het tonen van innovaties tussen de partners kwam aan de orde.

Een dag vol inspiratie!