Blog Terracottem leverancier

Alweer ruim een jaar geleden hebben wij op Instagram een post geplaatst over verplant- en inplantwerk in Frankrijk op Landgoed Domaine de Merlanes, waar wij in onze vrije tijd graag zijn. Wij planten altijd in met Terracottem en de leverancier hierin getagt. Dit werd opgemerkt door de internationale leverancier van Terracottem en namen contact met ons op om een blog te schrijven over GildenGroen en het gebruik van hun product. Helemaal leuk, daar werken we graag aan mee. Inmiddels is de blog klaar en in 4 talen gepubliceerd, erg trots en superleuk te zien hoeveel aandacht aan de blog is besteed.

Onze dank gaat dan ook uit naar Davy Ottevaere, Technical manager Terracottem Leading soil conditioning technology.

Klik op één van de vlaggetjes hieronder om de blog in die taal te lezen.