EEF Energie Expertisecentrum Flevoland opnames

Via de Bedrijfskring Zeewolde kwamen wij een paar jaar geleden in contact met het Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF).

EEF staat ondernemers bij om de energietransitie te versnellen. Omdat wij verduurzamen hoog in het vaandel hebben, is er bij ons een energie-expert langs geweest om te kijken wat wij kunnen verduurzamen aan het pand, wat hiervoor nodig is en welke subsidiemogelijkheden er zijn. Een praktisch rapport welke handvaten geeft om mee aan de slag te gaan!

Begin dit jaar werden wij gevraagd door EEF of zij opnames mochten maken van de verduurzaming welke wij na het adviesrapport al hadden opgepakt. Erg leuk om hiervoor een uitnodiging te krijgen, welke we ook hebben aangepakt. Pieter Huisman (Eyesealand visual media) en Jolanda Vos (Flow Media) hebben een ochtend opnames gemaakt van GildenGroen, hoe wij werken en de verduurzaming welke wij al hebben en in de toekomst zien.

We zijn erg benieuwd hoe het uiteindelijke filmpje eruit komt te zien. Uiteraard wordt dit gedeeld in de volgende nieuwsbrief.