Mille Tulipani

De stichting Talent 4 Classics organiseert op vrijdag 3 mei de ‘Mille Tulipani’, een gezellige rally die via drie uitgezette routes langs de tulpenvelden voert.

Het centrale punt voor vertrek en aankomst is het pand van Classic Mike in Zeewolde. Vorig jaar heeft GildenGroen meegedaan met 1 auto, een Dafje welke als hobby wordt opgeknapt. Inmiddels heeft onze 2e zoon ook een Dafje gekocht en rijden we nu met 2 auto’s mee aan de Mille Tulipani. Hiermee steunen we tevens de stichting Talent 4 Classics.

Vorig jaar hebben we een ontzettend leuke dag gehad, wat we met het hele team afsloten. De rally dit jaar zal ook in en om Zeewolde plaatsvinden. Voor de gelegenheid heeft onze jongste zoon een authentiek logo gemaakt welke op de Dafjes terug te vinden is. Mooi om dit met elkaar te beleven!